Intro

Welkom bij SKP

Welkom bij de Stichting Kabeltelevise Pijnacker (SKP). Wij verzorgen de doorgifte van het (digitale) televisie- en radiosignaal in Pijnacker en Delfgauw. Tegen een van de laagste tarieven van Nederland beschikt u over een uitgebreid pakket zenders, wat u geheel naar eigen wens kunt aanvullen met thema- en pluspakketten.
Lees meer

Pakketten

Pakketten

Kiest u voor digitale televisie van SKP, dan geniet u van haarscherpe beeldkwaliteit. Het basispakket, waarvan u het grootste deel ook nog analoog kunt ontvangen - bijvoorbeeld op uw 2e televisie, breidt u eenvoudig uit met onze aantrekkelijke pluspakketten. Maak kennis met het uitgebreide aanbod!
Lees meer

Plaatje Terp

Plaatje 3in1

Plaatje boven nieuwsbrief

Terp

Nieuwbouwprojecten

Gaat u wonen rond de Terp in Pijnacker-Zuid, heeft u een kavel gekocht in Ackerswoude of bent u een nieuwe bewoner van de Emmastraat? Regel dan nu uw internet-, televisie- en telefonie-aansluiting via SKP met tot 120 Mb internet. Wij zorgen dat uw woning voor oplevering is aangesloten.

3in1-pakket

Heel jaar korting op SKP3in1

Heeft nog geen SKP 3in1? Profiteer dan nu van winters voordeel: u krijgt nu tot 12 maanden korting op uw pakket met glasheldere televisie, supersnel internet tot wel 100 Mb en voordelige telefonie. SKP 3in1 is er nu al vanaf € 29 per maand. Kijk snel op skp3in1.nl voor meer informatie en stap vandaag nog over!

Nieuwsbrief_mainpage

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de SKP-nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws en aanbiedingen! Ook kunt u regelmatig meedoen met leuke prijsvragen waarmee mooie prijzen te winnen zijn!