Intro

Welkom bij SKP

Welkom bij de Stichting Kabeltelevise Pijnacker (SKP). Wij verzorgen de doorgifte van het (digitale) televisie- en radiosignaal in Pijnacker en Delfgauw. Tegen een van de laagste tarieven van Nederland beschikt u over een uitgebreid pakket zenders, wat u geheel naar eigen wens kunt aanvullen met thema- en pluspakketten.
Lees meer

Pakketten

Pakketten

Kiest u voor digitale televisie van SKP, dan geniet u van haarscherpe beeldkwaliteit. Het basispakket, waarvan u het grootste deel ook nog analoog kunt ontvangen - bijvoorbeeld op uw 2e televisie, breidt u eenvoudig uit met onze aantrekkelijke pluspakketten. Maak kennis met het uitgebreide aanbod!
Lees meer

Plaatje Terp

Plaatje 3in1

Plaatje boven nieuwsbrief

Terp

Nieuwbouwprojecten

Gaat u wonen in het MarQuant-complex in Keijzershof, in het Prinsenlint of in Ackerswoude? Dan zorgt SKP dat uw woning wordt aangesloten op ons glasvezelnetwerk met internettoegang tot 150 Mb. Profiteren van SKP 3in1 met glasheldere televisie, supersnel internet én voordelige telefonie, meld u dan nu vast aan!

3in1-pakket

Heel jaar korting op SKP3in1

Heeft nog geen SKP 3in1? Profiteer dan nu van winters voordeel: u krijgt nu tot 12 maanden korting op uw pakket met glasheldere televisie, supersnel internet tot wel 100 Mb en voordelige telefonie. SKP 3in1 is er nu al vanaf € 29 per maand. Kijk snel op skp3in1.nl voor meer informatie en stap vandaag nog over!

Nieuwsbrief_mainpage

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de SKP-nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws en aanbiedingen! Ook kunt u regelmatig meedoen met leuke prijsvragen waarmee mooie prijzen te winnen zijn!