Intro

Welkom bij SKP

Welkom bij de Stichting Kabeltelevise Pijnacker (SKP). Wij verzorgen de doorgifte van het (digitale) televisie- en radiosignaal in Pijnacker en Delfgauw. Tegen een van de laagste tarieven van Nederland beschikt u over een uitgebreid pakket zenders, wat u geheel naar eigen wens kunt aanvullen met thema- en pluspakketten.
Lees meer

Pakketten

Pakketten

Kiest u voor digitale televisie van SKP, dan geniet u van haarscherpe beeldkwaliteit. Het basispakket, waarvan u het grootste deel ook nog analoog kunt ontvangen - bijvoorbeeld op uw 2e televisie, breidt u eenvoudig uit met onze aantrekkelijke pluspakketten. Maak kennis met het uitgebreide aanbod!
Lees meer

Plaatje WiFi Ackershof

Plaatje 3in1

Plaatje boven nieuwsbrief

WiFi Ackershof

Gratis internet in Ackershof

In samenwerking met winkeliersvereniging Ackershof introduceert SKP: Gratis WiFi terwijl u winkelt. Schakel het WiFi-signaal in op uw tablet of smartphone en u kunt in de Ackershof I en II en op het Raadhuisplein gratis gebruikmaken van ons draadloze internet. Kies hiervoor het netwerk ‘SKP Ackershof’.

3in1-pakket

Heel jaar korting op SKP3in1

Heeft nog geen SKP 3in1? Profiteer dan nu van winters voordeel: u krijgt nu tot 12 maanden korting op uw pakket met glasheldere televisie, supersnel internet tot wel 100 Mb en voordelige telefonie. SKP 3in1 is er nu al vanaf € 29 per maand. Kijk snel op skp3in1.nl voor meer informatie en stap vandaag nog over!

Nieuwsbrief_mainpage

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de SKP-nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws en aanbiedingen! Ook kunt u regelmatig meedoen met leuke prijsvragen waarmee mooie prijzen te winnen zijn!